building bridges

Building Bridges stelt zich graag even voor!

Building Bridges wordt geleid door Lilian Grummel, een doorgewinterde manager die haar diensten als Zelfstandig Professional aanbiedt aan de leukste organisaties. Met haar vele jaren van ervaring op het gebied van Customer Service Management, het begeleiden van supervisors en het opzetten en begeleiden van diverse projecten in vele organisaties, heeft zij een gedegen rugzak met ervaringen. Deze ervaringen zet Lilian graag in bij uw organisatie.

Building Bridges is sterk in excellent ContactCenterManagement, maar ook in gedegen Interim Management. Bovendien heeft zij meer dan voldoende ervaring op het gebied van het ontwikkelen en geven van trainingen en coaching. Zodat u met Building Bridges een zeer ervaren ondersteuning binnen haalt, die met snelheid en accuratesse de angels uit uw organisatie haalt. Uiteraard laat ze u dan niet met de brokken zitten, maar komt ze met een gedegen plan om uw organisatie te ondersteunen op de door u gewenste manier.

Lilian heeft veel ervaring met het werken in projecten, het opzetten daarvan en heeft COPC ervaring. Daarnaast verwacht ze binnenkort haar European Masterstudie Customer Management af te ronden.

Klik hier om te kijken welke organisaties u reeds voor gingen.